2012. november 22., csütörtök

Felkészülés a webináriumra

Felkészültünk a webináriumra. Megtartottuk az első közös ülésünket a projektünk lezárását képező feladattal kapcsolatban. Luca megfogalmazását idézve: "effektívek voltunk" :]
Elkészítettük az előadás tervét. Megnéztük az e-learningen megtalálható ehhez kapcsolódó anyagokat, végig vettük azokat a témákat, amikkel foglalkozni szeretnénk az előadásunkban és amikra fel akarjuk az építeni. Abban egyeztünk meg, hogy egy PPT-t készítünk el közösen, és felosztjuk egynás között a mondanivalónkat.
A megbeszélés legizgalmasabb része a kérdőívek átnézése volt. Máris rengeteg gondolatunk támadt az eredményeket olvasva, és az előzetesen felvetett hipotéziseinket illetően is értek minket meglepetések.
Lezártnak tekintjük a kérdőívek beérkezését, így összesen 27 pedagógus osztotta meg velünk véleményét a különböző kérdésekkel, állításokkal kapcsolatban.
Úgy gondolom szolgálunk majd az előadásunk közben érdekes adatokkal, nem várt fejleményekkel, és remélhetőleg, pár gondolatébresztő dologgal is a hallgatóságunk számára.
Kíváncsian és izgalommal várjuk, hogyan sikerül a webinárium és milyen visszajelzéseket, véleményeket kapunk majd a csoporttól. Arról nem is beszélve, hogy érdeklődéssel várjuk, a többiek hogyan oldják meg ezt a projektfeladatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése