2012. október 21., vasárnap

A hét terméke

A kérdőívünk magja megvan. Még lehet, hogy végigrágjuk a kérdéseket párszor, és rendesen végiggondoljuk, hogy a számunkra minden fontos információra rákérdeztünk benne. 
Felmerült (Vera által) metaforás jellegű kérdés, melyet én nagyon preferálok, és ezúton is felkérem kis csoportom tagjait, hogy kerüljön be ilyen a kérdőívünkbe. 
Azért lenne fontos, hogy véglegesítsük a munkánk ezen részét, mert ezt követően én vállaltam, hogy még egyszer és utoljára elkövetem a kérőív megszerkesztését, hogy végre a megfelelő sorrendben jelenjenek meg a kérdések mind az űrlapon, mind pedig az idővonalon (ugye ezeknek a sorrendeknek fontos a szerepe, majd a kiértékelésnél!)
A másik nagy esemény a brossúra létrehozása a héten. Ugyan, azon is akadnak még kisebb-nagyobb igazítások, de a nagyja készen van, mivel szünet után vinnünk kell magunkkal az óránkra (november 5). Hogy mi is ez a brossúra pontosan? 
Olyan brossúra megalkotása a feladatunk, melyben egy kiválasztott célközönség számára, a mi esetünkben többségi pedagógusok számára, kell:
  • röviden, 
  • tömören, 
  • érdekesen, 
  • figyelemfelkeltően,
bemutatnunk a témánkat (Univerzális tervezés az oktatásban). 
Célunk ezzel a brossúrával érdeklődésük felkeltése, a témában való jártasságuk növelése, esetleg az igény arra, hogy még többet megtudjanak a témában, és buzdítsuk őket arra, hogy használják munkájuk során: igenis TERVEZZENEK UNIVERZÁLISAN!!!
A Vera által előzőekben bemutatott brossúra készítő honlapot használtuk: http://www.mybrochuremaker.com/
Nagyon jó ez a szerkesztő program, tényleg gyors és könnyen megtanulható, használható. 
Ezennel én is ajánlom mindenki figyelmébe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése