2012. december 13., csütörtök

Ennyi most

A szorgalmi időszaknak gyakorlatilag vége. Ami azt is jelenti, hogy a tárgy, amely keretében ezt a blogot indítottuk, hétfőn lezárásra került egy közös értékeléssel. Így tehát a blogunk posztjainak száma az elkövetkezendő időkben valószínűleg drasztikusan csökkenni fog.

Azt hiszem, az olvasóközönség sok érdekes bejegyzést olvashatott. Mindig igyekeztünk a konkrét tények mellett olyan terülteit is bemutatni a témának, ami különösen izgalmas.

Őszinte leszek, számomra talán ez volt a legnehezebb feladat a félév során. Nem azért, mert nem érdekel a téma, vagy nincsenek ötleteim, inkább arról lehet szó, hogy borzasztó nehéz nekem egy ilyen közegben működnöm. A posztjaimat hosszú órák alatt készítettem, folyton átfogalmaztam. Egyrészt ez a mi blogunk, jogunk van arról írni, ami minket érdekel, úgy, ahogy jónak látjuk. Azonban bennem ez a szemlélet nem tudott érvényesülni, folyamatosan arra gondoltam, hogy vajon ki az, akinek írom a bejegyzést, ki fogja elolvasni, egyáltalán elolvassa-e valaki? Őrült nehéz most is. Azt hiszem nem sikerült megbarátkoznom a bloggal.

Maradok a kommunikáció privátabb formáinál. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése