2012. szeptember 20., csütörtök

Hahó, Kedves Látogató!

Egyszer, nem is olyan régen, élt az Óperenciás-tengeren túl négy lányocska. Mind a négyen nagy-nagy álmot álmodtak: négyen négyfelől nekivágtak a rónáknak és a hegyeknek, hogy végre valami olyat tanulhassanak, amire mindig is vágytak. A nagy úton haladva a szívük egy felé húzott, Budapestre. Abban az időben a híres Pontszámító Határhúzó uralkodott a Tanulmányok Univerzumán, rettegtek is a lányok, hogy vajon velük kegyes lesz-e a Nagy Úr. Az akadályokat sikeresen véve mindannyiukat továbbengedte egyik miniszterének az ELTE BGGYK-nak, hogy ezentúl ő gondoskodjon róluk. Így is lett! És ezek úgy megszerették egymást, hogy még az Üveg-hegy mögötti kismalac is erről röfögött a barátaival.
Szó, mi szó, a lányok azóta sokféle okosságot eltanultak a nagy egyetemtől, nem is gondolnátok, mi varázsszavakat harsogtak napközben! Dinamikus értékelés, komplex gyógypedagógiai vizsgálat, s hajjaj, ez még csak a kezdet!
Bizony-bizony, nincs, aki eleget tudna a világ dolgairól, így a lányok is hamar rájöttek, hogy az IKT és a WEB 2.0 még rejteget számukra izgalmas kérdéseket. No, nem is kellett sokat várniuk, a negyedik év elején megérkezett az üzenet a virtuális postaládájukba, miszerint nagy feladat vár rájuk a következő félévben. S hogy ez a feladat jól kiforrhasson, a végére buci-kerek egésszé alakuljon, létrehozták eme nagyszerű blogot.

Íme, itt a helye az univerzális tervezésnek, sok sikert magunknak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése